Η Εταιρία μας

Ποιοί Είμαστε

Καλως Ηλθατε στο www.jaga.gr

Η εταιρεία JAGA Κ. Παπαδημητρίου Α.Ε.Ε ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με το χονδρικό εμπόριο των ψηφιακών ρολογιών JAGA στην Ελληνική αγορά. Από τότε μέχρι σήμερα έχει επεκταθεί στον ευρύτερο τομέα των ωρολογίων με πάνω από 1000 κωδικούς σε διάφορα Brands, σε χρώματα και σε ποσότητες. Διανέμει χονδρικώς τα Brands, JAGA, Q&Q, Sergio Tacchini, Daniel Klein , Freeline , FourG, Dino Ferrini, Santa Barbara Polo & Racquet Club. Επίσης από το 2010 έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των ρολογιών Q&Q της ιαπωνικής CITIZEN CBM Corporation . Tέλος η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια service ρολογιών  στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις που διατηρεί στην οδό Στρατηγού Καλάρη 6 στα Κάτω Πατήσια,  δίνοντας λύσεις σε πάρα πολλούς  Έλληνες καταναλωτές και μεταπωλητές των συγκεκριμένων προϊόντων.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία μας , παράγονται σε εργοστάσια του εξωτερικού υπό την εποπτεία  εκπροσώπων μας , που σε κάθε περίπτωση φροντίζουν για την πληρότητα λειτουργικών και τεχνικών χαρακτηριστικών , την καλή εμφάνιση , την ελαχιστοποίηση του ποσοστού βλαβών και κυρίως την άριστη αναλογία τιμής προς απόδοση (value for money).

Στόχος μας είναι η παραγωγή και διανομή  ρολογιών  που να καλύπτουν όσο το δυνατό περισσότερο τις ανάγκες των χρηστών, με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και πάνω από όλα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Tα brands

Ρολόγια JAGA

Ρολόγια Q&Q

Ρολόγια FOURG

Ρολόγια DINO FERRINI

Ρολόγια DANIEL KLEIN

SHOPPING CART

close